Een verrassend mooie expeditie

Een verrassend mooie expeditie

Mijn voorbereiding op Expeditie Robinson begon thuis voor de buis. Begin van dit jaar is er bij mij thuis een Astra satellietschotel geïnstalleerd en sindsdien beschik ik over honderden televisiezender. Een ware expeditie langs een gigantisch aanbod tv-zenders en door de HD-kwaliteit lijkt het alsof je er midden in staat.

1509 - Astra-Sander-banner-1200x350-V01

Tijdens mijn verblijf op het onbewoond eiland heb ik veel gehad aan de survival programma’s die op Discovery channel worden uitgezonden. Maar nu ik weer thuis ben kijk ik toch het liefst naar het aanbod BBC en ITV kanalen die ook nog eens Free To Air via de Astra satelliet te ontvangen zijn. Wil jij ook de Astra expeditie ervaren, mijn voorbereidingen begonnen op www.onastra.nl